Textos publicats

L'emmagatzematge de les col·leccions tèxtils a "Manipulació, emmagatzematge i transport de material tèxtil". Monografics conservació preventiva de teixits. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, 2011.
Projecte LES PEDRES, catàleg de l'exposició. Terrassa Arts Visuals, Ajuntament de Terrassa, 2011.Textos per al catàleg de l'exposició MARES, de Teresa Llordés. Terrassa Arts Visuals, Ajuntament de Terrassa, 2011.De vint-i-un botó. Vestir-se al segle XVIII. Llibret didàctic sobre la indumentària del s. XVIII. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, 2010.Pla de conservació preventiva del patrimoni tèxtil. Monogràfics conservació preventiva de teixits. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, 2010.L'ofici de les cosidores d'errades a Terrassa. Guanyadora de la I Beca de Recerca Maria Verger, 2008. Ajuntament de Terrassa amb l'ofici de les cosidores d'errades a Terrassa.El cos eròtic, ocult i desvelat. Article per al catàleg de l’exposició Despulla’t (2009), Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa.Cosidores d’errades. Revista Terme, núm. 23. Novembre 2008. Centre d’Estudis Històrics de Terrassa. Arxiu Històric Comarcal de Terrassa. Arxiu Municipal de Terrassa.La condición de vestirse. Article sobre l’exposició Despulla’t, per a Revista Datatèxtil, núm. 19. Centre de Documentació i Museu Tèxtil.El herbario modernista. Revista Datatèxtil, núm. 16 Centre de Documentació i Museu Tèxtil. Juny 2007.Reaprovechar textiles: la necesidad agudiza el ingenio. Revista Datatèxtil, núm. 15 Centre de Documentació i Museu Tèxtil. Desembre 2006.
Ligas, entre la sujeción y la seducción. Revista Datatèxtil, núm. 13. Centre de Documentació i Museu Tèxtil. Desembre 2005.Guantes Victoriano, especialidad y tradición. Revista Datatèxtil núm. 12. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, Terrassa, juny de 2005.El paradís imaginat, al catàleg de l’exposició Miralls d’Orient. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, Terrassa, 2004.Pensar los sueños: sombreros de creación, entrevista a Maria Mazás. Revista Datatèxtil núm. 10. Centre de Documentació i Museu Tèxtil, Terrassa, maig de 2004.Comunicar el patrimoni tèxtil: dificultats i potencialitats, publicada a les pre-actes de les jornades: Comunicar el Patrimoni. 3es. Jornades d’Estudi del Patrimoni del Baix Llobregat. Gavà, 28 i 29 de novembre de 2002.3r capítol Personatges: memòries i seqüències del llibre El cinema a Terrassa, subvencionat per l’Ajuntament de Terrassa i editat per la Comissió del Centenari del Cinema a Terrassa, 1997.
Publicacions i premis literarisPoesia
Recull Premis Poesia i Relats Curts Dona més Dona (VI), Terrassa, 2008. Primer premi de poesia amb Bilingüe.Quadern TAI 2007, tema CEGUESA, Escola Municipal d’Art. Un parell de poemes.Milers de pàgines; recull Premis Calassanç de la Ciutat de Terrassa (2002-2005), Escola Pia de Terrassa. 2002. Primer premi de Poesia Premis Calassanç de la Ciutat de Terrassa amb Milers de pàgines (2002).Poema Menú de degustació subjugat, Diari de Terrassa, 12 d’abril de 2003 inclòs en l’article: Versos con un toque femenino, dedicat a poetes terrassenques.Al palmell del cor, recull de poemes. Editat per Mirall de Glaç, publicacions literàries d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. Terrassa, desembre de 2000.Narrativa
Color de fulla seca, recull de Narracions de Dones 9; Ajuntament de Terrassa, abril 2005. 2005. 3r premi IX Concurs Literari de Narrativa per a Dones (Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa).El mirall de les aigües. Edicions Baula. Barcelona, març de 2001.Finalista Premi Ferran Canyameres de Novel·la.Al fons del llac. Diari de Terrassa. Terrassa, setembre de 1998.Premi Ferran Canyameres de Narracions curtes per a Joves Autors.El diari de l’escultora, recull Narracions de Dones 2. Terrassa, abril de 1998. Primer Premi del 2n Concurs Literari de Narrativa per a Dones (Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, 1998).Hi havia un àngel que jugava amb dues madeixes de fil; recull IX Mercè Rodoreda. Molins de Rei, novembre de 1998. Finalista del IX Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda de Molins de Rei.Felis Mendax, revista Cavall Fort. Barcelona, gener de 1997. Finalista premi Cavall Fort amb ANIMALESES, inventari breu d’animals insòlits. Semifinalista XI Premi Lola Anglada de contes breus per a nois i noies amb ANIMALESES, inventari breu d’animals insòlits, 1995.El secret de la tomba de Mura, Diari de Terrassa. Terrassa, octubre de 1994.1994. Premi Ferran Canyameres de Narracions Curtes per a Joves Autors.