divendres, 6 de juny del 2008

AMB EL COR A LA MÀ

La reutilització i transformació dels objectes pot esdevenir un acte poètic  que concentra la seva força en la generació de metàfores, en la plasmació de la seva potencialitat expressiva. La participació del públic en aquest joc en multiplica l’experiència i estimula la reflexió sobre les coses que ens envolten, la relació que establim amb elles i el seu significat. 


Exposició: Veus en off  Del 15 de maig al 17 de juliol de 2008. Escola Municipal d’Art. C/ Colom 114, 08224 Terrassa. Horari: Obert feiners de 16 a 22h. 


Amb el cor a la mà és un projecte que es basa en l’intercanvi d’amors, formes i funcions. Proposo un joc: transformar guants en cors, mitjançant un acte de reciclatge creatiu i, al mateix temps, materialitzar una metàfora.Tots els objectes tenen una vida pròpia que dota de sentit la seva existència i que, en aquest cas, pot convertir-se en una història d’amor.

Teniu un parell de guants que no feu servir?  Ja no els estimeu? Voleu desfer-vos d’ells? Porteu-los i deixeu-los a la bústia; anoteu-hi el vostre nom i telèfon. Expliqueu alguna experiència, sensació i/o memòria dels vostres guants. 

Amb totes les peces recollides, portaré a terme un projecte de transformació dels guants en cors, un acte d’amor que servirà  per donar-los una nova vida. Tots els participants rebreu un cor-mà d’una altra persona en adopció per estimar-lo.